onsdag 16. januar 2013

Min nye vidundermaskin!

Min nye vidundermaskin


Jeg kjenner at jeg er litt flau over å innrømme det men jeg har kjøpt noe på TV-Shop! Jeg har kjøpt ennå en kjøkkendings, til min kjæres fortvilelse tror jeg... (vi har litt dårlig plass på kjøkkenet) og i dag kom den i posten, hurra!

Min nye kjøkkendings heter "Nutribullet" og skal i følge reklamen blende, kutte, male og mose både nøtter og grønnsaker som ingen annen maskin har gjort før ;-)

Med fare for å høres ut som om jeg er sponset (hvilket jeg ikke er altså) skal jeg nå skryte hemningsløst av min nye vidundermaskin.

Nå som jeg har prøvd den er jeg rett og slett overbegeistret!! Smoothie vil aldri bli det samme igjen! Makan til fløyelsmyk smoothie har jeg ikke smakt før! Med smoothie laget i min vanlige blender er jeg vant til at jeg alltid må tygge litt, men her er dette helt unødvendig.


Her har jeg puttet oppi et par buketter brokkoli, et par buketter blomkål, litt økologisk hodekål, et halvt økologisk eple, en kvart banan, litt fersk ingefær, en dæsj kanel og vann!

Supergodt!

En utrolig deilig bonus var også at den er skikkelig lett å rengjøre! Juhu!

Jeg skal sannelig eksperimentere og fråtse i grønnsaker fremover, så nå blir det ikke noe problem å få i seg nok grønt i løpet av dagen lenger. Kommer til å overgå "5 om dagen"-kravet ;-) Jeg er også helt sikker på at det vil være lett å lage "etter trening" shaker med grønnsaker tilsatt proteinpulver også! Gleder meg!

Tror sannelig jeg skal prøve meg på å lage supper fremover også, både kalde og varme :-)

I følge reklamen kan man ha oppi både nøtter og frø for å berike smoothien men det har jeg ikke forsøkt ennå :-) Men jeg forsøkte nøttemaleren på noen mandler og det var like effektivt!

Mandlene ble malt så godt at det ble smør av det he he. Da tilsatte jeg litt stevia og smurte det på knekkebrødet. Litt spesielt men ganske godt. Cornelia, husets syvårige prinsesse, syntes det smakte som myk marsipan og spiste det med skje :-) Hun liker ikke nøtter så dette var jo en smart måte å få i henne litt supersunne mandler uten at det var dynket i sukker!

Tror jeg skal benytte meg av denne funksjonen til å lage sunt sukkerfritt nøttesjokoladepålegg også.

Can´t wait :-)


3 kommentarer:

Lisa sa...

Hei!

Like fornøyd nå etter noen mnds bruk??

Anonym sa...

Del gjerne oppskrifter om du finner på noe lurt :) Nøttesjokoladepålegg, sa du?

Anki Helgor sa...

Hei og ja jeg er minst like fornøyd nå som da jeg kjøpte den. Jeg bruker den faktisk nesten daglig!! I sommer vurderer jeg faktisk å ta den med meg på hytta ettersom den er såpass liten og nett at den får plass i bagen :-)

Jeg bruker den mest til frokost-/lunsj-mat og til før og etter trening hvor jeg blander litt proteinpulver i smoothien. Da får jeg i meg mange flere viktige næringsstoffer enn om jeg skulle tatt meg ei skive. :-)

Har hatt det fryktelig busy i det siste men jeg garanterer at det kommer oppskrifter etterhvert!!