Etter litt roting i skuffer og skap, fant jeg frem en boks med tunfisk i vann, noen cherrytomater, vårløk, kikerter, syltet agurk, majones og noe krydderier. Blandingsforholdet ble slik:
5 cherrytomater
0,5 boks tunfisk
3 ss kikerter
0,25 stilk vårløk
1,5 ss ekte majones
2 ss saft fra sylteagurkglasset
2 skiver syltet agurk
En dæsj tørket dill
litt pepper
litt fiskekrydder
Kutt tomatene i "kvarte", skjær vårløken i tynne ringer og hakk sylteagurken i småbiter. Bland resten av igrediensene sammen og krydre etter smak! Utrolig enkelt og kjapt og med matvarer vi ofte har i skapet fra før av.
Ettersom jeg var så sulten glemte jeg helt å ta bilde før jeg nesten hadde spist opp hele greia!
Nydelig smakte den uansett, og nå har jeg fått i meg masse proteiner fra både tunfisken og kikertene, lykopen og antioksidanter fra tomatene og løken samt sunne fettsyrer fra majonesen.
Du burde prøve!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar